In Nederland
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
26 November 2009 | Nederland, Heerhugowaard
Wat een gedoe!!
Nabil heeft 3 keer machteing formulier gestuurd voor het bezwaar, aangezien er elke keer nog een fout in zat. nu moet het bezwaar die ik gemaakt heb, nog even gocontroleerd/geweisigd worden. Gellukkig helpt mijn broer daarmee, want mijn brief lijkt volgens hem meer op een klachtenbrief, dan op een motivatiebrief en bezwaar.
Hij moet voor komende dinsdag op de bus zijn en dan hebben ze nog 10 weken om te beslissen of hij halverwege februari naar Nederland mag komen ja of nee.
Vroeger is dus echt niet mogelijk.
ik zal beginnen bij het begin, van mijn terugkomst in Nederland.
Gelijk de volgende dag had ik een brief en email van de studie die ik zou gaan doen: onvoldoende deelnemers, gaat niet door! LEKKER IS DAT! Nu heb ik dus maar een thuisstudie besteld die ik van plan ben te gaan doen, zodra ik terug ben uit oostenrijk.
Officieel moet je er 5 maanden over doen, maar ik ga het proberen in 3 maanden.
Verder heb ik dus ook te horen gekregen dat ik op de 16e vertrek naar oostenrijk, Ehrwald. Ik ga er met een ontzettend dubbel gevoel heen.
ik lijk wel gek om met kerst EN oud en nieuw, alleen in een chalet te gaan zitten, zonder mijn vriend en zonder enig familie.
Maar aan de andere kant, weet ik zeker dat er een heerlijke kerstsfeer zal zijn. Niet zoals in Egypte afgelopen jaar, in een t-shirt kerst vieren met een kerstboom naast een palmboom is niet het meest sfeervolle. Ook wordt er geen vuurwerk afgestoken in Egypte, dus het hele gevoel heb ik toen niet echt meegenomen. Het enige was dat ik tenminste bij degene was waar ik het meest van hou, bij Nabil natuurlijk.
Maarja ik zal dit keer dus in ieder geval in de sneeuw zitten. Op die manier ben ik er ook toch even tussenuit, om niet alle stress van Nederland om me heen te hebben, dus het is wel goed voor me om dan weg te zijn.
Maarja, ik weet al dat ik 16 december met de trein naar keulen ga. Vanaf Keulen wordt ik opgehaald door een ander chaletstaf, die met de auto vanuit antwerpen is gaan rijden. In de trein zal ik waarschijnlijk ook al een andere collega ontmoeten. en vanaf Keulen rijden we met de auto naar Innsbruck en vanaf daar is het vervoer verder geregeld naar het chalet.
In het chalet zal ik de 2 en halve week samen werken met Cor & Marjolein, een stelletje.
Ik ben erg benieuwd hoe ze zijn. ze hebben in ieder geval vaker voor wens gewerkt.
Nouja ik kijk wel hoe het allemaal gaat lopen, toch op dit moment baal ik er redelijk van dat ik niet met mijn familie EN niet met mijn vriend kan zijn.
Ja ik heb gevraagd om allemaal te schrijven voor all you need is love, maarja dat zal geen nut meer hebben, want als ik er van weet, doen ze er niets mee. Zo heb ik dat gehoord uit een betrouwbare bron. Dus t heeft toch geen nut als jullie schrijven. In ieder geval bedankt als jullie het wilden doen, maar laat dus maar lekker zitten.:(
Ik zit echt in een dip op t moment, minimaal wachten tot half februarie om Nabil weer te zien, maar dan moet het bezwaar wel geaccepteerd worden zodat hij dan mag komen!
anders zal het begin maart worden, en zelfs dat is nog niet zeker want ik mo3t dan eerst werk in egypte hebben. ben nu dus alweer druk aan het solliciteren voor de zomermaanden, om te werken in Egypte.
Ja ik heb lekker veel aan mn hoofd op t ogenblik! gelukkig heb ik al redelijk wat werk gedaan voor de surprise, want die moet natuurlijk volgendeweek zaterdag ook af zijn!
Achja, ik moet me er gewoon weer even doorheen boksen, maar op dit moment had ik gewenst dat ik die heerlijk grote knuffel van Nabil kon hebben, in plaats van alleen de geweldige woorden die hij zegt.
Ik mis hem echt onwijs veel.
Zo nou dat was het weer even voor nu. Over 2 weekjes begin ik maar alvast een beetje met het inpakken van mn koffer en dan vertrekken naar de Sneeuw. Ik neem mijn foto camera mee, om overal foto's van te maken.
groetjes Suzanne
29 November 2009 - 14:20
Anous:
Hi!
In de winter zijn tijdens de kerst en oud en nieuw is best leuk hoor!! En eh....in het dorp naast dat van jou, in Lermoos heb je leuke en gezellige apres ski gelegenheid, dus dat kan ja altijd nog een drankje komen doen! Daar zijn ook genoeg nl skileraren (waaronder ik!!) Mocht je nog vragen hebben over de winter in oostenrijk, ik weet dan natuurlijk meer over Lermoos dan Ehrwald, dan kan je mailen naar: vanmaanenanous@gmail.com
Groetjes en in ik hoop dat je er toch een beetje enthousiast naar toe gaat!