Morgen is de grote dag!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
08 Juni 2013 | Nederland, Heerhugowaard
Morgen is de grote dag.....
Ja je denkt vat: ALWEER???!!! Hoeveel ''grote dagen'' heeft deze Suus wel niet??
Haha, nou ik hoef me niet te vervelen, dat is zeker. Morgen vertrek ik dus naar Barcelona, en heb ik 1 nachtje in een 4* hotel..... Daar gaat het harde werken mee beginnen.
Ik moet 7 dagen per week werken voor 5,5 maanden lang, wat dus best wel zwaar zal zijn. Natuurlijk ben ik ervan overtuigd dat ik het aankan en daarbij hoop ik zelfs dat het me zo goed bevalt dat ik (eindelijk) een carriere kan maken.
Het schip zal naar vele verschillende bestemmingen gaan aan de Middellandse zee. Ik ben ontzettend benieuwd hoe het me gaat bevallen!
Dus tot snel, waar mijn 1e verslag vanaf het schip zal komen!!
Liefs Suus
ps volgensmij is dit mijn kortste blog ooit hahah! :P
08 Juni 2013 - 23:58
Geery:
Lieve Suzanne,
Veel succes gewenst met je nieuwe uitdaging. Wij zien je verslagen (als je er tijd voor hebt????)
weer met belangstelling tegemoet. Het ga je goed!!!
Groetjes
Geery -
09 Juni 2013 - 12:47
Ineke Van Uitert:
Ja Suus, zo'n korte blog en dan nog met een fantastisch onderwerp. Een gorte dag? Ja je maakt het wel gortig. En met die carriere zit het wel goed. Je bent tenslotte al 24. Nou meid verover de wereld en doe dat met veel plezier.
Liefs Ineke -
09 Juni 2013 - 15:16
Yvonne:
Hey suus, geniet van je nieuwe uitdaging en maak er wat van. Heel veel succes en we blijven je volgen, vele lieve groetjes yvonne en fam.alles toch nog goed gekomen!